Effectiever leren omgaan met stress

De dagelijkse routine, je huiselijke beslommeringen, werk, studie, Netflix, social media en het gevoel 24/7 bereikbaar te moeten zijn; steeds vaker zijn de aangeboden prikkels allemaal te veel en zie je door de bomen het bos niet meer.
Je mist overzicht, piekert, hebt weinig energie, slaapt slecht, vindt het lastig keuzes te maken, en je raakt onzeker over de toekomst.

Velen lopen te lang rond zonder de klachten te (h)erkennen en hier actie op te ondernemen. Wil je doorgaan tot je lichaam een ernstiger signaal afgeeft? Of onderneem jij nu eindelijk actie en gun jij het jezelf om effectiever met stress om te gaan.

Persoonlijke begeleiding

Als mens en als coach geloof ik dat ieder persoon uniek is. Door mijn luisterend vermogen en eigen ervaringen weet ik dat geen enkele methode voor iedereen hetzelfde resultaat biedt. Ieder begeleidingstraject bij mij zal dan ook anders zijn, dit wordt op maat gemaakt; aangepast aan de persoon, de situatie en de vorderingen.

Kies jij ervoor om effectief met stress om te gaan waardoor er meer ruimte komt om te genieten van de leuke en belangrijke dingen in het leven?
Neem dan nu contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Werkwijze:

Zit jij in een situatie dat je veel overlast van stress ervaart, of zit in een burn-out? Dan zijn er verschillende mogelijkheden voor een coachingstraject.
Tijdens een inspirerend kennismakingsgesprek wordt de situatie in kaart gebracht. Aan de hand hiervan stel ik het voor jou best passende traject samen en bespreek ik met jou wat de opties zijn.

Onderwerpen die in een traject aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe is de huidige situatie ontstaan (zonder noodzakelijkerwijs in het verleden te moeten wroeten)
  • Leren omgaan met de huidige situatie
  • Toepassen van voor jou praktische handvatten
  • Communicatie naar werkgever/bedrijfsarts
  • Hoe leer je voor jezelf te kiezen